Packaging Engineer

  • Engineering
  • Bladel

Binnen de productiesite van Delpharm Bladel (165 medewerkers), een site gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische producten, zijn we op zoek naar een Packaging Engineer. Het betreft een fulltime functie in dagdienst. In deze functie rapporteer je aan de Manager Engineering.

Gezocht Packaging Engineer

Als Packaging Engineer bij Delpharm ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en optimalisatie van verpakkingslijnen voor vloeibare producten. Je hebt degelijke kennis van vul-, sluit-, en verpakkingsmachines die standaard voorkomen in ons verpakkingsproces. Daarnaast is kennis en ervaring op het gebied van meet en regeltechniek een grote pré om vanuit de techniek een efficiënt verpakkingsproces te kunnen opleveren. De projecten worden veelal in overleg uitgevoerd met leveranciers van de machines en een eigen implementatieteam.

De nadruk van deze functie ligt op de voorbereiding en uitvoering van optimalisatie- en uitbereidingsprojecten. De projecten hebben betrekking op het verbeteren van de efficiency, uitbreiding van de productiecapaciteit en optimaliseren van de technische staat van onze productielijnen. Je voert de technische coördinatie op de werkvloer uit en stuurt de leveranciers aan. Om de kwaliteit van onze farmaceutische producten te waarborgen houd jij je naast de technische kwaliteit ook bezig met opzetten en uitvoeren van validaties van machines en systemen in overleg met de QA afdeling. Daarnaast zorg je ervoor dat alle werkzaamheden veilig uitgevoerd worden volgens HSE richtlijnen. Je kunt projectmatig werken en beheert en bewaakt daarbij de planning en het budget.

Profiel en Ervaring
Als Packaging Engineer beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring in werktuigbouwkunde of andere relevante opleiding.
• Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen de food- of farmaceutische industrie.
• Ervaring met verpakkingslijnen en /-machines is een pre.
• Affiniteit met nieuwe technologische ontwikkelingen.
• Hands on mentaliteit waarbij je af en toe ook meesleutelt ter ondersteuning.
• Je bent oplossings- en resultaatgericht ingesteld, flexibel en stressbestendig.
• Je werkhouding kenmerkt zich door goede contactuele vaardigheden, conceptueel – en analytisch denkvermogen, nauwkeurigheid en teamgeest.

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en heb jij een pragmatische manier van aanpakken, dan pas jij zeker binnen onze cultuur en maken we graag kennis met je!

Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en een competitief salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens is er in onze organisatie ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
Onze productielocatie in Bladel opereert zelfstandig bedrijf binnen het grotere concern van Delpharm, maar de lijntjes zijn zeer kort. De werkomgeving kenmerkt zich door het informele karakter en de werknemers zijn erg betrokken bij de organisatie.

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vaste functie
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: