Technisch Facilitair specialist

 • Support
 • Bladel

Delpharm is al meer dan 30 jaar een wereldleider op de markt voor de productie van uitbestede geneesmiddelen. De Delpharm groep heeft 6500 medewerkers in dienst op diverse productielocaties in Europa en Canada. Wij behoren tot de top 5 werkgevers in ons vakgebied. Om onze klanten op een duurzame manier tevreden te stellen, vertrouwen wij op de expertise van onze medewerkers

Dit ga je doen

In de functie van Technisch Facilitair Specialist bij Delpharm, ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud, ontwerp en optimalisatie van de gebouwen en installaties binnen het bedrijf. Jij bent een super belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Jij houdt jezelf namelijk bezig met de verbetering en uitbreiding van de productiecapaciteit. Zo voer jij technische coördinatie op de werkvloer uit en houd je contact met leveranciers. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, houd jij jezelf ook bezig met validaties van installaties en systemen. Dit alles, in overleg met de QA afdeling.

Kwaliteit vind je erg belangrijk, maar daarnaast bewaak je uiteraard ook de veiligheid. Alle werkzaamheden dienen namelijk veilig te worden uitgevoerd, volgens de HSE richtlijnen.

Dit ben jij

Heb jij affiniteit met technologische ontwikkelingen en kom jij het beste tot je recht in een dynamische werkomgeving? Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die oplossingsgericht te werk gaat en niet snel van stuk gebracht kan worden. Voel je jezelf aangesproken? Dan zijn wij benieuwd of jij jezelf herkend in onderstaande punten:

 •  Je hebt een MBO- of HBO opleiding, in de richting van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, installatietechniek of een andere relevante opleiding;
 •  Is er hulp nodig met sleutelen of inbedrijfstellen? Dan pak jij dit heel graag mee op;
 •  Je bent flexibel en stressbestendig;
 •  Heb jij ervaring binnen de food- of farmaceutische industrie? Dan is dat heel mooi meegenomen!
 •  Je werkhouding kenmerkt zich door goede contactuele vaardigheden, analytisch denkvermogen, nauwkeurigheid;
 •  Je bent een echte teamplayer! Je werkt graag samen met het team aan het beste resultaat.

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en heb jij een pragmatische manier van aanpakken, dan pas jij zeker binnen onze cultuur en maken we graag kennis met je!

Dit bieden wij jou
Laten we samen onze toekomst ontwikkelen! Wat jouw functie binnen ons bedrijf ook mag zijn, wij waarderen jou enorm. Ga jij bij ons aan de slag? Dan willen wij die waardering dan ook graag laten zien. Zo kun je bij ons rekenen op het volgende:

 •  Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng;
 •  Een salaris tussen de € 2.300,- en € 4.800,- per maand;
 •  Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 •  Ook al zijn wij een internationale organisatie, de lijntjes binnen ons bedrijf zijn zeer kort;
 •  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV dagen, bonusregeling en goede pensioenregeling;

Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie en bij elkaar! Dit maakt werken bij Delpharm juist zo leuk!

Onze werknemers zijn betrokken bij de organisatie en bij elkaar! Dit maakt werken bij Delpharm juist zo leuk!.

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en heb jij een pragmatische manier van aanpakken, dan pas jij zeker binnen onze cultuur en maken we graag kennis met je!

Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en een competitief salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens is er in onze organisatie ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Onze productielocatie in Bladel opereert zelfstandig bedrijf binnen het grotere concern van Delpharm, maar de lijntjes zijn zeer kort. De werkomgeving kenmerkt zich door het informele karakter en de werknemers zijn erg betrokken bij de organisatie.

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Technisch Specialist, Utility engineer, Geneesmiddelen productie, Farmaceutische productie, Technologische ontwikkeling