Maintenance Technician

  • Support
  • Vlijmen

Heb jij passie voor techniek en mechanica en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder.

 Onze opdrachtgever is begonnen als zeepfabrikant in 1851 en is tegenwoordig één van de grootste private label-leveranciers op het terrein van personal care in Europa. Klanten zijn grote Retail ketens en een aantal bekende A-merken. Het bedrijfsproces bestaat uit het ontwikkelen, produceren en distribueren van een breed assortiment persoonlijke verzorgingsproducten. Zij maken deze producten voor private labels van bekende winkelketens in binnen- en buitenland en ze zijn actief op het terrein van contractmanufacturing voor aansprekende, internationale merken. Daarnaast hebben ze een aantal eigen merken waaronder Van Gils, Odorex, Sanicur en Melkmeisje. De bedrijfscultuur kenmerkt zich al ‘hands on’ en ‘no nonsense’, er zijn korte communicatielijnen en onze medewerkers hebben een sterke focus op ‘iedere dag beter’.

Voor de vestiging in Vlijmen zoeken wij een ervaren Maintenance Technician.

 Wie wij zoeken:

Je hebt een technische/mechanische achtergrond én ruime ervaring met het ombouwen en instellen van productiemachines. Je hebt een pro-actieve instelling en kunt goed zelfstandig werken. Je hebt ruime technische kennis en bent handig is het schrijven van werk instructies en handleidingen. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een pré. Je werkt graag zelfstandig maar je kunt ook goed samenwerken, je bent besluitvaardig en je kan goed met druk omgaan. Je bent pragmatisch en je communiceert makkelijk op verschillende niveaus. Je reguliere werktijden zijn van 08.00 tot 16.45 uur maar het is een vereiste bij deze functie dat je flexibel bent als dat nodig is (bij storingen, grote implementaties enz.).

Taken en verantwoordelijkheden:

Je gaat meer overzicht en structuur brengen in het ombouwen en repareren van de productiemachines. Er wordt van je verwacht dat je goed met onze operators kunt samenwerken en ze naar een hoger niveau kunt brengen. Dit doe je onder andere door het opstellen van gestructureerde werkinstructies en handleidingen. Daarbij ben je zelf ook actief met het ombouwen en repareren van onze productiemachines. Je signaleert en draagt oplossingen aan van problemen en kunt deze (structureel) oplossen. Verder hoort het bijhouden en actualiseren van documentatie en procedures en Input leveren voor de toepassing van nieuwe technieken en ontwikkelingen tot jouw verantwoordelijkheden.

Geboden:

Wij bieden je een fulltime baan met volop ontwikkelmogelijkheden, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie:

We ontvangen graag je sollicitatie. Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vaste functie
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: