Technical Product Manager

Wil jij werken voor een wereldspeler op het gebied van complexe logistieke palletiseersystemen, met innoverende technische oplossingen én met topmerken binnen de Fast Moving Consumer Goods (FMCG)?

Wie zijn wij?

CSi is een dynamische, hands-on, projectgeoriënteerde organisatie die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze medewerkers zijn teamgerichte, resultaatgedreven professionals met een passie voor onze producten. Iedere medewerker heeft een aandeel in het succes van CSi en wordt gewaardeerd voor zijn of haar gedrevenheid en harde werken. We werken met een platte hiërarchische structuur en onze informele cultuur zorgt voor een prettige en open werkomgeving. In nieuwe collega’s zoeken we deze persoonlijke match en het enthousiasme van het werken binnen een internationale omgeving. Iemand die kan omgaan met individuele verantwoordelijkheden en vrijheden.

Maak kennis met de afdeling Product Management.

Binnen CSi Palletising werk je vanuit de afdeling Product Management. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat ons product portfolio goed aansluit op de klantwens en op de interne processen. Als Technical Product Manager ben je verantwoordelijk voor de technische invulling van jouw product(en). Je werkt projectmatig aan product ontwikkel projecten. Samen met een multidisciplinair engineeringsteam werk je aan het ontwerpen en standaardiseren van modulen t.b.v. “jouw” producten.

Jouw rol binnen dit team

Je hebt een leidende rol in het team dat bestaat uit engineers van verschillende disciplines. In deze functie bepaal en schrijf je de “requirements” voor de ontwikkeling van (nieuwe) producten. Daarnaast voer je functionele en technische analyses uit op bestaande producten en werk je verbetervoorstellen uit. Modularisatie en standaardisatie zijn hierbij belangrijk aspecten. Ook adviseer je onze sales engineers bij het opstellen van aanbiedingen zowel vanuit een technische als financiële invalshoek. Verder ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van jouw product portfolio op technisch vlak. Tot slot ondersteun je de implementatie van nieuwe applicaties in projecten.

Jouw profiel

Als Product Manager voel je een grote verantwoordelijkheid voor jouw producten. Je wordt gedreven door het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van waarde aan zowel het bedrijf als de eindgebruiker. Je hebt ervaring in het werken met een multidisciplinair team en vind het een uitdaging om tot een optimaal teamresultaat te komen.

Je persoonlijke eigenschappen:

 • Je hebt een Hbo-opleiding afgerond, op het gebied van Mechatronica, Elektrotechniek, Industriële Automatisering of een vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met engineering (elektrisch en/of mechanisch) binnen de industriële automatisering.
 • Uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen
 • Gedreven en resultaatgericht
 • Teamspeler met leiderschapsvaardigheden
 • Bereid om een aantal keer per jaar naar site en/of Roemenië te reizen
 • Flexibel en aanpasbaar aan veranderende omstandigheden

Wat bieden wij?

 • Salaris tussen € 5.000 en € 6.000 bruto per maand afhankelijk van ervaring;
 • 29 verlofdagen en 13 ADV dagen, flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Vitaliteitsbudget;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (zowel professioneel als persoonlijk);
 • CAO Metalektro

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Palletiseersystemen, FMCG, Modularisatie, Standaardisatie, Product Portofolio