Teammanager Magazijn

  • Management
  • Gorinchem

Damen Shipyards is een wereldwijd toonaangevende scheepsbouwer met meer dan 90 jaar ervaring. Het bouwt en onderhoudt jaarlijks ongeveer 165 schepen van verschillende types en groottes. Damen heeft meer dan 12.000 medewerkers en is actief in meer dan 100 landen wereldwijd.

De strategische richting van Damen is gericht op duurzaamheid en innovatie. We willen bijdragen aan een duurzame maritieme sector door de ontwikkeling en productie van energie-efficiënte en milieuvriendelijke schepen. Bovendien wordt veel geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en digitalisering om de producten en diensten te verbeteren en klanttevredenheid te waarborgen. Met toewijding aan duurzaamheid, innovatie en excellente klantenservice, blijft Damen de toonaangevende speler in de maritieme industrie.

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze magazijn professional, die weet wat goed leiderschap is en klaar is voor de volgende stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar een Teammanager Magazijn voor ons magazijn.

Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn Damen Logistiek. Een magazijn, transport en voorraadafdeling die betrokken zijn om tijdige leveringen te garanderen. Met jaarlijks 1.000 verschillende leveranciers en meer dan 500 bestemmingen en klanten wereldwijd is geen dag hetzelfde.

De Rol

Als Teammanager Magazijn ben jij verantwoordelijk voor het leiden van een team van circa 10 magazijnmedewerkers en het coördineren van de dagelijkse activiteiten in een magazijn van meer dan 13.000m3. Samen met jouw collega Teammanager Magazijn zorg je ervoor dat de processen efficiënt verlopen en dat deadlines gehaald worden.

Verantwoordelijkheden

Je bent het aanspreekpunt voor je team en stelt de juiste prioriteiten om de productiviteit op peil te houden. Je krijgt hierbij ook de unieke kans om mee te denken met de inrichting van ons nieuwe magazijn. Dit betekent dat je een actieve rol krijgt in het bepalen van de lay-out, het selecteren van de juiste opslagsystemen en het optimaliseren van processen. Daarnaast begeleid je ook je team in het werken met SAP, waarmee je zorgt dat ze efficiënt en nauwkeurig kunnen werken in dit nieuwe software systeem.

Skills & Ervaring

Wij zoeken iemand met een afgeronde relevante opleiding, met 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Die de potentie heeft om te groeien en vooral goed is de verbinding met zijn team te maken. Je bent een teamspeler en hebt een hands-on mentaliteit met oog op veilig werken. Natuurlijk is het belangrijk dat je weet wat er speelt in het team zodat je iedere collega in zijn kwaliteiten het best kunt benutten. Hierbij coach je 1-op-1 en richt je je op de ontwikkeling van het team. Jij bent hét aanspreekpunt voor het team als zij vragen of problemen hebben en werkt af en toe mee om dit echt te kunnen begrijpen. Je bent in staat om snel te schakelen en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je bent niet bang om een medewerker aan te spreken op zijn verantwoordelijkheden en weet hoe je feedback op een constructieve manier kunt geven of ontvangen.

Wat bieden wij

Als Teammanager Magazijn krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden;

  • een uitdagende functie in een dynamische omgeving;
  • een passend salaris met 40 vakantiedagen;
  • reiskostenvergoeding;
  • ruimte om te groeien in een internationaal opererend bedrijf.

Ben jij de Teammanager Magazijn die wij zoeken? Upload dan snel je CV en motivatiebrief! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Meer weten?

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: MBO
Carriereniveau: Medior/Senior
Trefwoorden: Aanspreekpunt, Scheepsbouw, Leiderschap, SAP, Optimalisatie