Teamleider Productie

  • Management
  • Tilburg

Onze opdrachtgever is een internationaal technologiebedrijf en werkt wereldwijd samen met klanten om innovatieve oplossingen te creëren die de operationele kosten verlagen en de levensduur van gasturbinemotoren verlengen. Vandaag de dag zijn ze een van ’s werelds grootste non-OEM aanbieders van geavanceerde coatings, reparaties en vervanging van gasturbine onderdelen. Zij zijn het enige niet-OEM-bedrijf in de wereld dat coatings, reparaties, gietstukken, productie en revisies allemaal vanuit een enkele bron kan aanbieden. De organisatie is meer dan 4000 mensen sterk en richten zich op Aero-, Militaire- en Industrial Gas Turbines.

De organisatie is vanaf 1975, als Nederlandse dochter, gevestigd in Tilburg en heeft ca. 160 medewerkers. Voor deze locatie zoeken wij een:

TEAMLEIDER PRODUCTIE (2-ploegen)

Wat verwachten wij van je?

In deze functie ben je resultaatverantwoordelijk voor specifieke productgroep(en) in termen van kosten, kwaliteit, levertijd en personeel. Binnen deze productgroep geef je leiding aan een groep van zo’n 15 medewerkers en rapporteer je aan de Manager Operations.

Naast de resultaatverantwoordelijkheid ben je tevens verantwoordelijk voor het opstellen van productieplanningen en voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren hiervan. Daarnaast bewaak je de voortgang van ordertrajecten en onderneem je proactief acties bij mogelijke vertragingen in de voorbereiding van de productieorder of in het productieproces. Je initieert dan ook verbeter-trajecten op het gebied van doorlooptijden, kwaliteit en kosten en voert deze uit. Tot slot ben je mede verantwoordelijk voor een goede kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting.

Wat heb je voor deze functie nodig?

  • Een HBO werk- en denkniveau, leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving, bij voorkeur binnen de hightech maakindustrie / metaal.
  • Jouw stijl van leidinggeven wordt gekenmerkt door een daadkrachtige, resultaatgerichte houding maar zeker ook oog voor het individu & team.
  • In staat het organisatiebeleid te vertalen naar te bereiken afdelingsdoelen op korte en middellange termijn.
  • Kennis van bedrijfseconomische technieken zoals planning, werkvoorbereiding en kosten-beheersing.
  • Kennis van en ervaring met continue verbeterprocessen (Lean Manufacturing).
  • Engels, goed zowel in woord als in geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?            
Een mooie functie binnen een internationaal concern met een diversiteit aan technieken en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng. Daarnaast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO groot-metaal, 27 vakantiedagen, 13 ATV, studieregeling, Fiscfree).

Ben jij klaar voor de uitdaging?
Denk jij aan bovenstaande functie-eisen te voldoen en ben je resultaatgericht, proactief, verbeteringsgericht solliciteer dan snel.

Voor meer informatie neem contact met Michiel Daamen 06-29422744

Dienstverband:
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Ploegleider, Shiftleader, Aansturing, Planning, Productie, Luchtvaart, Lean