Teamleader Quality

Wie zijn wij?

GKN Aerospace is ’s werelds grootste multitechnologische tier-1 luchtvaartleverancier. Met 38 productielocaties in 12 landen bedienen we meer dan 90% van alle vliegtuig- en motorfabrikanten ter wereld. We ontwerpen en produceren innovatieve, slimme luchtvaartsystemen en onderdelen. Telkens wanneer u met het vliegtuig reist, waar ook ter wereld, is de kans groot dat GKN u op weg helpt.

Wij zijn op zoek naar mensen die een verschil willen maken, getalenteerde leden met de vaardigheden en passies om de beste van de toekomst te worden in wat ze doen.

De functie

Voor onze locatie in Papendrecht zijn wij op zoek naar Quality Teamleaders. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het effectief inrichten en ondersteunen voor het behalen van de locatiedoelstellingen op het gebied van Quality Control. Daarnaast zorg je ervoor dat product- en procesconformiteit wordt gewaarborgd.

De Quality Teamlead geeft leiding aan de Inspectors (Quality Control Officers). Deze medewerkers zijn verdeeld over verschillende productieteams en waardestromen.

De Quality Teamlead rapporteert rechtstreeks aan de Quality Manager in alle zaken die een directe invloed (kunnen) hebben op de luchtwaardigheid van de producten in geval van Quality Escapes, Latent Defects en Disclosures op producten.

Taken & verantwoordelijkheden

In deze rol heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het leiden en coachen van een team van Inspectors (Quality Control officers) met de nadruk op het faciliteren en organiseren van de QC-taken.
 • Je hebt een rol in de controle en borging van operations activiteiten binnen QC. Denk aan; Quality Management System, klanteisen en externe regelgeving.
 • Verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de effectiviteit en efficiëntie van kwaliteitsborging.
 • Mede verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de keuringsregeling van de te leveren producten en componenten.
 • Je hebt een rol in het organiseren en uitvoeren van OSV audits.
 • Verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van het opleidingsplan van de Inspectors (Quality Control Officers).

Wat breng je mee?

Om deze rol optimaal te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

 • HBO werk- en denknviveau.
 • Meerdere jaren ervaring binnen een quality rol in een internationale omgeving.
 • Meerdere jaren ervaring met het aansturen van een team.
 • Aantoonbare kennis van diverse verbetertools en bekend met het werken in een LEAN omgeving.
 • Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ons Aanbod

Een functie met een grote focus op verbeterprocessen in een innovatieve en internationale omgeving waarin gewerkt wordt met ‘state of the art’ technologie binnen een organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw. Onze organisatie ademt de passie voor techniek uit en onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen. Verder bieden wij je:

 • Kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
 • Afhankelijk van je ervaring wordt je salaris bepaald aan de hand van de salarisschaal die bij deze functie hoort. De mediorschaal die bij deze rol hoort is schaal L1 met een bijbehorend minimaal salaris van 4294 tot een maximum van 5182. Afhankelijk van je ervaring kun je ook ingeschaald worden in de junior- of seniorschaal.
 • Naast een goed salaris hebben we ook nog uitstekende andere arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Michiel Daamen, 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Quality, Teamlead, Aerospace, LEAN, Quality Management