Team Leader Mechanical Engineer

Functieprofiel

Als Teamleider Mechanische Engineering geef je leiding en sturing aan de mechanische engineers. Dit betreft zowel de engineers in Nederland als in Roemenië. Gezamenlijk vormen zij een team van twaalf mensen en zijn zij verantwoordelijk voor alle mechanische engineering binnen projecten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voor een groot gedeelte uit het plannen en bewaken van de werkzaamheden van de engineers. Je zorgt voor een transparante afstemming tussen je mensen en projectteams. Zelf werk je ook mee in enkele projecten. Hiermee draag je bij aan het resultaat van de afdeling en houd je feeling met het werkgebied van je mensen.

CSi gaat zich op het gebied van engineering verder professionaliseren. Ze gaat zich meer richten op systems engineering en modulair ontwerpen. Als teamleider speel je in deze professionaliseringslag een belangrijke rol. Samen met je collega teamleiders van hardware en software engineering geef je deze verandering vorm en voer je de veranderingen waar nodig door. Daarmee zorg je ervoor dat het werkgebied van mechanische engineering goed aansluit op de strategische richting van de organisatie. Dit geld voor de werkprocessen maar ook de automatisering binnen de afdeling.

Daarnaast volg je de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Hier betrek je ook je team bij. Je coacht en begeleid je mensen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij duurzame en positieve bijdrage kunnen blijven leveren aan de organisatie. We verwachten van je dat je innovatief en creatief bent en hier een positieve bijdrage aan levert.

Wat vragen wij van jou?

Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde of Mechatronica.

Daarnaast vinden we onderstaande ook terug op je cv

  • Je houdt van korte en directe communicatielijnen en bent in staat snel te schakelen;
  • Je bent een echte teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en je bent goed in staat om mensen te motiveren;
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en anticiperen op onverwachte situaties binnen een hectische omgeving;
  • Je bent kritisch, analytisch en zelfstandig;
  • Je bent bereid tot reizen naar onze internationale klanten;
  • Ervaring als team leider mechanische engineering;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

De persoonlijke match

CSi is een dynamische, hands-on, projectgeoriënteerde organisatie die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze medewerkers zijn teamgerichte, resultaatgedreven professionals met een passie voor onze producten en systemen. Iedere medewerker heeft een aandeel in het succes van CSi en wordt gewaardeerd voor zijn of haar gedrevenheid en harde werken. We werken met een platte hiërarchische structuur en onze informele cultuur zorgt voor een prettige en open werkomgeving.  In nieuwe collega’s zoeken we deze persoonlijke match en het enthousiasme van het werken binnen een internationale omgeving. Iemand die kan omgaan met individuele verantwoordelijkheden en vrijheden.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een innoverend, informeel bedrijf in een internationale werkomgeving met aansprekende klanten en fascinerende technische systemen. En daarnaast: marktconforme arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro) waaronder minimaal 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, flexibele werktijden waarmee een goede balans tussen werk en privé gecreëerd kan worden, collectieve ziektekostenverzekering, opleidingsmogelijkheden en goede doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full Time
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Engineering, Mechanical, Innovation, Development, Team Lead