Shift Leader Productie

 • Management
 • Bladel

Delpharm is al meer dan 30 jaar een wereldleider op de markt voor de productie van uitbestede geneesmiddelen. De Delpharm groep heeft 6500 medewerkers in dienst op diverse productielocaties in Europa en Canada. Wij behoren tot de top 5 werkgevers in ons vakgebied. Om onze klanten op een duurzame manier tevreden te stellen, vertrouwen wij op de expertise van onze medewerkers.

Wij onderscheiden ons door goed werkgeverschap waarvan het basisprincipe is dat elke werknemer een belangrijke schakel is door bij te dragen tot de collectieve prestaties. Wij streven ernaar een bedrijfscultuur te handhaven en te delen die gebaseerd is op respect voor mensen en feiten. Wij stimuleren dat onze medewerkers zich ontwikkelen en moedigen hen aan samen te werken om gezamenlijke successen te bereiken.

De afdeling

De productieafdeling bestaat uit een manufacturing afdeling en een verpakking afdeling. De productieafdeling werkt in 3 ploegen en ook in 2 ploegen voor bepaalde lijnen. Voor elke shift is een Shift leader verantwoordelijk voor het resultaat van het team en van de diensten die dag. In je team stuur je direct de Storingsmonteurs, Technische Operatoren, Lijnverantwoordelijken en Verpakkingsmedewerkers aan. Gezamenlijk is dit team verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijk productieproces conform planning en de geldende voorschriften.

Dit ga je doen

In de functie Shift leader ben je verantwoordelijk voor de operationele en functionele aansturing van jouw team (ongeveer 30 FTE). Je signaleert structurele knelpunten in het proces, machines, organisatie en doet voorstellen voor verbetering en optimalisatie. Continu verbeteren zit in je genen. Je prioriteit bestaat erin je medewerkers te motiveren en te coachen en bij te sturen, zodat dagelijks de doelstellingen op het vlak van veiligheid, kwaliteit, kosten en output gehaald worden. Je zorgt voor een optimale uitwisselbaarheid en flexibiliteit ten aanzien van de werkzaamheden. Je initieert bij afwijkingen in het proces het onderzoek (bijvoorbeeld d.m.v. een Root Cause Analyse), draagt er zorg voor dat de  verbeterpunten ook werkelijk geïmplementeerd worden. Je bent medeverantwoordelijk voor de 5S status van de afdeling. Je weet je medewerkers te motiveren, te enthousiasmeren en schroomt niet om ook corrigerend op te treden en je handen uit de mouwen te steken, zodat de doelen van de organisatie behaald worden. In deze functie rapporteer je aan de Manager Operations & Lean.

Dit ben jij

Heb jij focus voor veiligheid en kwaliteit, bent zelfstandig en beschik je over technisch inzicht? Voor deze functie zijn wij op

zoek naar een persoon met goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden. Voel jij jezelf aangesproken? Dan zijn

wij benieuwd of jij jezelf herkent in onderstaande punten:

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, door opleiding of aantoonbare werkervaring verkregen.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de rol van leidinggevende productie in de food/chemie en/of farmaceutische
 • Je bent te kenmerken als een zelfstandige en pragmatische leider, die direct communiceert en rapporteert.
 • Je bent continue opbouwend kritisch naar de bestaande resultaten en processen en orde en netheid staan hoog in het vaandel bij je.
 • Je bent in staat concrete voorstellen te benoemen en uit te voeren.
 • Greenbelt of Blackbelt diploma is een pré

Het betreft een functie in 3 ploegendienst. Op basis van business en arbeidsmarkt invloeden kunnen er in de toekomst andere vormen van roosters ontwikkeld moeten worden.

Dit bieden wij jou

Laten we samen onze toekomst ontwikkelen! Wat jouw functie binnen ons bedrijf ook mag zijn, wij waarderen jou enorm. Ga

jij bij ons aan de slag? Dan willen wij die waardering dan ook graag laten zien. Zo kun je bij ons rekenen op het volgende:

 • Delpharm biedt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng;
 • Een salaris oplopend tot €4.800,- bruto per maand exclusief vaste ploegentoeslag;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 10 ADV dagen, bonusregeling en goede
 • pensioenregeling;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 • Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks uitstapjes organiseert;
 • Ook al zijn wij een internationale organisatie, de lijntjes binnen ons bedrijf zijn zeer kort.

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Shift Leader, Productie Leader, Teamleader, Manufacturing,