Projectleider

Onze opdrachtgever is een toonaangevend West-Europees verpakkingsbedrijf. Al sinds 1935 produceren ze innovatieve, beschermende en logistieke karton verpakkingen. Vandaag zijn ze met meer dan 46 fabrieken aanwezig in 16 landen. Het geheim achter deze groei is onze inzet op duurzaamheid, een financieel gezonde structuur en de lange termijnrelaties met de klanten.

Gerecycleerd papier vormt de basis voor de duurzame verpakkingen. Het gamma omvat oplossingen op maat voor golfkarton en massief karton verpakkingen, kokers en randbeschermers uit karton.

Voor de vestiging in Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een een projectleider Heb jij een afgeronde hbo werktuigbouwkunde opleiding en heb jij ervaring als projectleider in de procesindustrie? Dan zoeken wij jou!

Als projectleider bestaat je functie uit:

  • Het opstellen van een processtructuur van idee tot overdracht.
  • Het leiden en realiseren van alle voorkomende projecten; zoals machines, hulpinstallaties, gebouwen, etc. van initiatiefase tot en met de overdracht, naar de organisatie.
  • Het samenstellen van een multidisciplinair projectteam.
  • Het bijhouden van een correcte projectadministratie zoals planning, notulen, budgetten, etc.
  • Je verzorgt het projectmanagement waarbij je fungeert als projectleider.
  • Je weet de werkzaamheden goed af te stemmen met de afdeling Technische Dienst en de productieafdelingen.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd Technische Dienst.
  • Je bent primair verantwoordelijk voor het concretiseren en realiseren van de doelstellingen.
  • Je ondersteunt bij het in bedrijf stellen en uittesten van nieuwe machines en installaties.

Heb jij een afgeronde hbo opleiding werktuigbouwkunde of een hier sterk aan gerelateerde opleiding. Ervaring als projectleider in de procesindustrie, ervaring met de LEAN-methode. Beheers je de Nederlandse taal vloeiend. Ben je pragmatisch, stressbestendig, creatief, oplossingsgericht en heb je technisch inzicht? Dan kan jij onze nieuwe collega worden.

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vaste functie
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Projectmanagement, Productie, Werktuigbouwkunde, Lean, WTB, Raamsdonksveer, Oosterhout, Planning, Budget, Improvement