Project Manager

Onze opdrachtgever, gevestigd in Oosterhout (NB), is een zeer dynamisch, internationaal opererende onderneming, die is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Met name in de suikerverwerkende industrie (snoepgoed) hebben ze een mark leidende positie in verschillende delen van de wereld. Het team staat voor vakmanschap en innovatieve en creatieve design van haar proceslijnen die tot  stand komen door een nauwe samenwerking met de klant en betrokken projectpartijen. Kernwaarden van zijn: betrokken, verbonden en vindingrijk.

Voor de afdeling Project Management zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

De Projectmanager is verantwoordelijk voor de complete realisatie van één of meerdere projecten vanuit de locatie in Oosterhout. Projecten omvatten de levering van complete lijnen die van ingrediënt tot aan de verpakking snoep maken, waaronder procesinstallaties, vormende machines, track & tracesystemen, droogkamers en finishing machines.

Wat ga je doen?

 • Je draagt zorg voor het tijdig realiseren van projecten binnen de begrote kosten en klantspecificaties.
 • Binnen de projectrealisatie stel je de planning op en bewaakt deze.
 • Indien er afgeweken wordt van eerder vastgestelde specificaties dan is de Projectmanager verantwoordelijk voor de afhandeling daarvan.
 • Je signaleert tijdig problemen en schat risico’s in.
 • Je rapporteert over voortgang, budget en belangrijke issues aan het MT.
 • Je leidt het projectteam, bestaande uit een process engineer, project engineer (mechanical), controls engineer, project inkoper, commissioning engineer en een afvaardiging van Productie en het Bedrijfsbureau. Verder onderhoudt je gedurende het project contact met de klant en leveranciers.
 • Je brengt kortdurende bezoeken aan de projectlocaties wereldwijd.

Wij vragen van jou:

 • Minimaal een afgeronde HTS opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde.
 • Je hebt ruime (internationale)  werkervaring opgedaan als Projectmanager (extern) met complexe technische projecten, bij voorkeur binnen de technische kapitaalgoederen industrie (machinebouw en bij voorkeur gerelateerd aan de voedingsmiddelenindustrie).
 • Je bent daadkrachtig, doortastend en resultaatgericht en hebt uitstekende projectmanagementvaardigheden.
 • Je communiceert makkelijk op alle niveaus en beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent bekend met MS Projects.

Geboden

Een uitdagende technische functie binnen een innovatieve en groeiende onderneming. Je werkt mee aan uitdagende en omvangrijke internationale projecten.
Uiteraard bieden ze een marktconform salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De organisatie heeft een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Met een grote groep collega’s gaan ze jaarlijks een aantal sportieve uitdagingen aan!

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen, 06-29422744

Dienstverband: Vaste functie
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: HBO/WO
Carriereniveau: Senior
Trefwoorden: Projectmanagement, Machinebouw, Internationaal, Management, Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Brabant, Technische Bedrijfskunde