Productieplanner

  • Support
  • Tilburg

Beschrijving van het bedrijf

Chromalloy is een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in innovatieve oplossingen op het gebied van gasturbinemotoren. Chromalloy is één van ’s werelds grootste non-OEM aanbieders van geavanceerde coatings, reparaties en vervanging van gasturbine onderdelen. Wij zijn het enige niet-OEM-bedrijf in de wereld dat coatings, reparaties, gietstukken, productie en revisies allemaal vanuit een enkele bron kan aanbieden. Wij zijn met meer dan 4000 collega’s elke dag bezig met nieuwe oplossingen voor Aero-, Militaire- en Industrial Gas Turbines. Chromalloy Holland BV in Tilburg heeft ca. 160 medewerkers.

Functieomschrijving

Deze rol is integraal verbonden met ons SIOP-proces (Sales, Inventory & Operations Planning) en de productie van zeer hoogwaardige, low-volume onderdelen van gasturbines. We werken met lange, middellange en dagelijkse planning van onze productie- en reparatieactiviteiten. Deze rol is vooral betrokken bij de dagelijkse operatie, temeer door de complexiteit van onze interne processen.

Je houdt je vooral bezig met het bewaken en bijsturen van de gemaakte planning, terwijl je direct contact hebt met productie (Operations). Samen met hen definieer je prioriteiten, wijs je capaciteit en mogelijkheden toe en zorg je voor een optimale bezetting van onze machines en vakmensen. Het is een veeleisende functie omdat veel van onze producten zelden twee keer dezelfde stappen doorlopen.

Naast de dagelijkse planning werk je aan diverse verbeterprojecten om veiligheid, efficiency en doorlooptijden verder te optimaliseren.

Functie-eisen

Wat heb je voor deze functie nodig?

  • Ervaring in het plannen van complexe productiecycli, bij voorkeur in een high mix, low volume omgeving
  • Analytisch vermogen met een goed oog voor detail
  • Vaardig met software, planning(tools) en data
  • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels
  • Structuur aanbrengen en verbeteringen spotten zijn onderdeel van je karakter
  • In staat om ad-hoc te reageren op complexe situaties, maar ook om de lange termijndoelen in het oog te houden
  • Ervaring met Lean Manufacturing / 5S / Continuous Improvement

Aanvullende informatie

Wat hebben wij jou te bieden?

Een mooie functie binnen een internationaal concern met een diversiteit aan technieken en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng. Binnen Chromalloy hechten we veel waarde aan interne groei. Daarnaast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO groot-metaal, 27 vakantiedagen, studieregeling, Fiscfree).

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full Time
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Production, Analytical Skills, Software, Sales, Inventory, Operations Planning