Productieleider

  • Management
  • Waalwijk

Voor onze opdrachtgever Desch Plantpak zijn we voor de productieorganisatie in Waalwijk per direct op zoek naar een:

Productieleider (fulltime)

Wat is jouw werkomgeving?
Desch Plantpak produceert in Waalwijk diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder potten, containers en transporttrays. Binnen de afdeling extrusie, worden rollen folie van hoge kwaliteit geproduceerd met state of the art productiemiddelen. Deze rollen worden in de thermovorm afdeling verwerkt worden tot potten, containers en transporttrays. De focus van Desch ligt op een veilige en duurzame werkomgeving.

Wat ga je doen?
Je geeft in dagdienst leiding aan 8 ploegleiders van de afdeling extrusie en thermovormen met in totaal 70 FTE, waarbij je rapporteert aan de bedrijfsleider. Je kerntaken bevatten onder meer het ondersteunen van de ploegleiders terwijl je de continuĂŻteit van de productieprocessen waarborgt en er met je team voor zorgt dat de geproduceerde halffabricaten voldoen aan de gestelde normen. Je analyseert in onze Kaizen cockpit de knelpunten binnen de productieorganisatie en doet voorstellen om deze op te lossen, waarbij je ook zorg draagt voor de implementatie. Je bent hierbij continue op zoek naar verbetermogelijkheden (WCM). Je gaat je richten op New Product Development en het begeleiden van testen met duurzame grondstoffen (BIO materiaal, Post consumer).

We zoeken een zelfstandige en proactieve people manager, die anderen kan aanspreken op gedrag en feedback kan geven. Je houdt je onder meer bezig met het realiseren van de vereiste kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting. Je ondersteunt namelijk de ploegleiders niet alleen in de techniek, maar ook in de communicatie richting de medewerkers.

Herken jij jezelf hierin?
We vragen veel van je en daarom:

  • Heb je een HBO werk- en denk niveau met leidinggevende ervaring
  • Heb je ervaring in kunststofverwerking
  • Heb je een technische achtergrond
  • Ben je een people manager met oog voor veiligheid en vitaliteit
  • Ben je communicatief vaardig en kan je op diverse niveaus communiceren
  • Ben je pragmatisch opgesteld en geld voor jou afspraak is afspraak
  • Ben je planmatig sterk en weet je mensen te motiveren

Wat bieden wij jou?
Desch Plantpak biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie. Het arbeidsvoorwaardenreglement biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen en een vaste 13e maand. Door de constante groei en ontwikkeling van de organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren of meer weten?
Desch heeft de Werving & Selectie voor de functie uitbesteed aan Buro Fervent. Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744. Graag ontvangen we jouw sollicitatie via onderstaande button.

Dienstverband: Vaste functie
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Productie, Management, Leidinggeven, Spuitgieten, Extrusie, HBO, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, WCM, Lean, Improvement, Waalwijk, Brabant