Productie Manager

  • Management
  • Tilburg

Onze opdrachtgever Chromalloy is een internationaal technologiebedrijf en werkt wereldwijd samen met klanten om innovatieve oplossingen te creëren die de operationele kosten verlagen en de levensduur van gasturbinemotoren verlengen. Vandaag de dag is Chromalloy een van ’s werelds grootste non-OEM aanbieders van geavanceerde coatings, reparaties en vervanging van gasturbine onderdelen. Zij zijn het enige niet-OEM-bedrijf in de wereld dat coatings, reparaties, gietstukken, productie en revisies allemaal vanuit een enkele bron kan aanbieden. De organisatie is meer dan 4000 mensen sterk en richten zich op Aero-, Militaire- en Industrial Gas Turbines. Chromalloy Tilburg is vanaf 1975, als Nederlandse dochter, gevestigd in Tilburg en heeft ca. 160 medewerkers. Voor deze locatie zoeken wij een:

Productie Manager

Wat verwachten wij van je?

Ga jij de uitdaging aan door verantwoordelijk te zijn voor de Quality, Cost, Delivery van één of meerdere productfamilies? Als Productiemanager bij Chromalloy bewaak je de voortgang van productieorders hierbij ondersteund door planning. Je initieert en leidt verbetertrajecten op het gebied van doorlooptijd, kwaliteit en kosten dit in samenwerking met bijvoorbeeld Engineering, CI of Quality. In deze functie motiveer, coach en leid je een groep van ongeveer 30 medewerkers (verdeeld over 2-ploegen), waarbij je actief aan de slag gaat met onderwerpen zoals succession planning, ontwikkelen/functioneren en effectiviteit. Je bent als persoon gedreven, houdt medewerkers verantwoordelijk voor hun taken en leidt jouw afdeling met behulp van kengetallen en KPI’s.

Wat heb je voor deze functie nodig?

  • Een HBO werk- en denkniveau, leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving, bij voorkeur binnen de hightech maakindustrie / metaal.
  • Jouw stijl van leidinggeven wordt gekenmerkt door een daadkrachtige, resultaatgerichte houding maar zeker ook oog voor het individu & team.
  • We zoeken iemand die ‘ownership’ voelt en neemt voor het productieproces.
  • In staat het organisatiebeleid te vertalen naar te bereiken afdelingsdoelen op korte en middellange termijn.
  • Kennis van bedrijfseconomische technieken zoals planning, werkvoorbereiding en kosten-beheersing.
  • Kennis van en ervaring met continue verbeterprocessen (Lean Manufacturing).
  • Engels, goed zowel in woord als in geschrift.
  • Affiniteiten met de productie processen is een Pre.

Wat hebben wij jou te bieden?  
Een mooie functie binnen een internationaal concern met een diversiteit aan technieken en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng. Daarnaast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO groot-metaal, 27 vakantiedagen, 13 ATV, studieregeling, Fiscfree).

Ben jij klaar voor de uitdaging?
Denk jij aan bovenstaande functie-eisen te voldoen en ben je resultaatgericht, proactief, verbeteringsgericht solliciteer dan snel. Chromalloy heeft de werving voor deze functie exclusief uitbesteed aan Buro Fervent. Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen, 06-29422744

Dienstverband: Vaste functie
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior / Senior
Trefwoorden: Productie, Verspaning, Metaal, Procestechniek, Luchtvaart, Management, Leidinggeven, Werktuigbouwkunde, Technische bedrijfskunde, Lean, Verbetertrajecten