Operational Buyer

GKN Aerospace is ‘s werelds meest toonaangevende leverancier binnen de vliegtuigindustrie. Met 51 productielocaties in 14 landen bedienen we meer dan 90% van ‘s werelds vliegtuig- en motorfabrikanten. Wij ontwerpen en produceren innovatieve slimme ruimtevaartsystemen en componenten. Elke keer dat je per vliegtuig reist, is het waarschijnlijk dat GKN je op weg helpt. We zijn op zoek naar mensen die een verschil willen maken, getalenteerde medewerkers met de vaardigheden en passies om het beste te worden in wat ze doen.

Wat we doen

Bij GKN Fokker ELMO maken we kabelbomen voor vliegtuigen die alle elektrische systemen in een vliegtuig aan elkaar koppelen. Om de kabelbomen te maken hebben we alles in huis. Van begin tot eind; van het volledig engineren tot en met ons eindproduct; de kant-en-klare kabelbomen. We doen dit onder andere voor gekende vliegtuigbouwers als Boeing, Airbus en Lockheed. Voor civiele en militaire vliegtuigen. Deze kabelbomen maken we wereldwijd op meerdere sites. In Papendrecht doen we dit met 800 mensen. We leveren kabelbomen van uiteraard topkwaliteit. Daar draait het bij GKN Fokker ELMO om; kwaliteit en daarmee luchtwaardigheid.

Jouw rol

Voor onze productielocatie in Papendrecht is een vacature ontstaan voor een operationeel inkoper. Kom jij ons team versterken?
Als operationeel inkoper draag jij de verantwoordelijkheid voor het tijdig bestellen van de juiste benodigde materialen. Het gehele inkoopproces is al vastgelegd waaraan jij uitvoering gaat geven. Aangezien wij afgelopen januari zijn getransformeerd naar een nieuwe organisatiestructuur is het van belang dat jij kritisch bent op proces en verbeteringen signaleert waar nodig. Het meest belangrijke aspect binnen deze functie is de tijdigheid en juistheid van de afgeleverde goederen zodat er geen vertraging plaatsvindt binnen het productieproces. Voor deze rol is het van belang dat er initiatief wordt genomen, leiderschap wordt getoond en het tactische spel goed beheerst wordt.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 •      Het inkopen van de juiste productiematerialen
 •      Opvolging geven aan de orders in lijn met het Master Production Schedule (MPS)
 •      Verbeteringen in het proces signaleren
 •      Indien nodig escaleren naar leveranciers
 •      Schakelen tussen planners, operations en inkoop

Kwalificaties

Om deze functie succesvol te vervullen vragen wij het volgende:

 • Minimaal HBO-niveau op het gebied van Inkoop of Supply Chain Management (SCM)
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen inkoop.
 • Ervaring met Material Requirements Planning (MRP).
 • Analytisch vermogen, Besluitvaardigheid, Klantgerichtheid, Milieubewustzijn en Organisatiesensitiviteit
 • Vermogen om relaties op te bouwen met een leveranciersnetwerk en inzicht in leveranciersprocessen.
 • IT-geletterd en uitermate kundig met Excel.
 • Beheersing van de Engelse taal.

Ons Aanbod

Een functie met een grote focus op kwaliteit in een innovatieve en internationale omgeving waarin gewerkt wordt met ‘state of the art’ technologie binnen een organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw. Onze organisatie ademt de passie voor techniek uit en onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen. Verder bieden wij je:

 • Kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
 • Afhankelijk van je ervaring wordt het salaris bepaald aan de hand van de salarisschaal die bij deze functie hoort. Het salaris bij deze functie loopt op tot maximaal €4.600,- bruto per maand.
 • Naast een goed salaris hebben we ook nog uitstekende andere arbeidsvoorwaarden, zo krijg je o.a. 27 verlofdagen en 13 ADV dagen per jaar, een winstafhankelijke uitkering, een jaarlijkse uitkering in oktober én een goede reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km moet reizen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Michiel Daamen, 06-29422744

Dienstverband: Tijdelijke opdracht
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Operationeel inkoper, Material Planner, MRP, Aerospace, MPS