Maintenance Planner

 • Support
 • Tilburg

Ben jij een kei op het gebied van planning, onderhoud met daarbij veiligheid voorop? En vind jij het leuk om onderhoudsmanagement en -planningen te optimaliseren? Wil jij werken in een dynamische internationale organisatie met een zeer divers machinepark voor het realiseren van innovatieve kartonverpakkingen? Ter versterking van ons team in Tilburg zoeken wij jou!

In verband met het doorgroeien en doorstromen van onze collega, komt deze positie vrij:

De functie

Jij bent onderhoudsplanner; Jij zorgt ervoor dat de geplande onderhoudswerkzaamheden zijn voorbereid en worden gecoördineerd door jou. Je werkt nauw samen met de afdeling Purchasing & Stores en met onze Reliability Engineer om problemen te identificeren en op te lossen waar nodig. Met jouw expertise op gebied van planning, onderhoud en veiligheid kun jij het management adviseren bij het nemen van beslissingen.

Daarnaast heb jij ook de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het optimaliseren/continu verbeteren, voorbereiden en inplannen van preventief, gepland en correctief onderhoud op korte en langere termijn.
 • Jij organiseert en faciliteert de wekelijkse planningsvergaderingen
 • Onderhouden van de historische CMMS (SAP)-gegevens voor de assets.
 • Coördineert de onderhoudswerklast conform gestelde prioriteiten, ingeschatte workload en materiaal behoefte benodigd voor elke werkorder.
 • Het effectief ondersteunen van de onderhoudsmanager en het onderhoudsteam om te voldoen aan de outputvereisten op het gebied van kwaliteitsverwachtingen, kostenbeheer en de levering van belangrijke doelstellingen en operationele prestatiedoelen.

De focus ligt op het leveren van service van wereldklasse in een snelle omgeving om de klant tevreden te stellen en ons bedrijf te laten groeien. Het onderhoudsteam is de sleutel tot het succes en waarin jij help met het borgen en ontwikkelen van een omgeving die betrokkenheid van het onderhoudsteam bevordert.

Wij bieden

Je komt terecht in een mooie internationale organisatie met de kernwaardes Zorgzaam zijn, Uitdagingen aangaan, Betrouwbaar zijn, Toegankelijk zijn en Volhardend zijn en zal dit op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier doen. Verder, een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een 13e maand, en een jaarbonus van maximaal 7 waarbij je rapporteert aan de maintenance manager. De functie is buiten CAO.

Wat vragen wij van jou?

 • MBO technisch afgeronde opleiding;
 • Kennis van SAP;
 • In het bezit van een geldig heftruck certificaat;
 • Je bent een echte teamplayer en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • De DS Smith kernwaardes zijn ook jouw kernwaardes;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak en geschrift is noodzakelijk;

Wie zijn wij?

Ken je de naam DS Smith nog niet? Je hebt in ieder geval meerdere keren een verpakking in je handen gehad die in onze fabrieken gemaakt is. Is het niet in de supermarkt, dan zeker wel wanneer je iets hebt besteld bij je favoriete webshop. We zijn namelijk een van de grootste producenten van golfkartonnen verpakkingen. Van tomaat tot mountainbike, het wordt allemaal verpakt in een verpakking van DS Smith.

Als medewerker van DS Smith maak je onderdeel uit van een toonaangevende multinational. Ruim 30.000 toegewijde verpakkingsspecialisten in meer dan 30 landen ontwerpen, produceren en leveren innovatieve, duurzame verpakkingsoplossingen aan klanten over de hele wereld. Met 3 divisies – Packaging, Paper en Recycling – werken we aan circulaire oplossingen die niet alleen duurzaam op zichzelf zijn, maar ook bijdragen aan een betere milieuprestatie van onze klanten. Met onze doelstelling ‘Redefining Packaging for a Changing World’ en duurzaamheidsstrategie ‘Now and Next’ zetten wij ons in om de transitie naar de circulaire economie te leiden.

Bij DS Smith Tilburg produceren wij heavy duty golfkartonnen verpakkingen voor bijvoorbeeld motorblokken, autobumpers, en zelfs fietsen. Dit doen wij samen met zo’n 225 medewerkers in Tilburg.

Meer weten?

Neem dan contact op met Michiel Daamen, 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: MBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Onderhoudsplanning, SAP, onderhoudsmanagement, Verpakkingsproductie, CMMS