Lean Deployment Leader

About us

GKN Aerospace is ‘s werelds meest toonaangevende leverancier binnen de vliegtuigindustrie. Met 38 productielocaties in 12 landen bedienen we meer dan 90% van ‘s werelds vliegtuig- en motorfabrikanten. Wij ontwerpen en produceren innovatieve slimme ruimtevaartsystemen en componenten. Elke keer dat je per vliegtuig reist, is het waarschijnlijk dat GKN je op weg helpt.
We zijn op zoek naar mensen die een verschil willen maken, getalenteerde medewerkers met de vaardigheden en passies om het beste te worden in wat ze doen.

De functie

It’s boarding time! Stroomt continu verbeteren door jouw aderen en neem jij een hoge dosis energie mee? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal.

GKN Fokker Elmo Papendrecht is op zoek naar een LEAN-professional die een bijdrage kan leveren in de uitrol van ons LEAN Operating Model. Samen met andere LEAN Deployment Leaders ben je verantwoordelijk om Papendrecht op World-Class Lean Maturity te brengen naar Zero accidents, Zero escapes en Zero Arrears. In onze transformatie ligt een mooie kans voor een ervaren leider die mensen in onze organisatie beweegt en veranderingen met impact doorvoert.

Deze functie zal eerst als locatie Hoogerheide hebben, uiterlijk december 2023 wordt de standplaats Papendrecht.GKN Fokker Elmo een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en productie van kabelbomen voor de vliegtuigindustrie. Wij zijn een productie omgeving met een nuchtere en praktische cultuur waarin de mens centraal staat.

Werkzaamheden & Verantwoordelijkheden

  • Het leiden van Continuous Improvement projecten met multidisciplinaire teams om operationele prestaties te verbeteren.
  • Het uitrollen van standaarden op het gebied van Lean en Problem Solving; Process mapping, 5S, Visueel Management, Valuestream Mapping, A3 problem solving, Total Productive Maintenance.
  • Het trainen en coachen van collega’s in de Lean methodes.
  • Het begeleiden en bewaken van Kaizens en projecten van de groupleaders en teamleaders tbv het realiseren van verbeteringen in de Value Stream.
  • Het helpen vertalen van strategie in concrete projecten via de X-matrix en project selectieproces.

Jouw kwaliteiten

Om deze rol optimaal te kunnen vervullen, vragen wij het volgende:
•   Minimaal een afgeronde hbo/wo-opleiding in de richting Technische Bedrijfskunde of soortgelijk.
•   Minimaal 5 jaar ervaring in het leiden van complexe verbetertrajecten (zowel praktische- als cultuurveranderingen)
•   Minimaal 10 jaar werkervaring (bij voorkeur binnen een productie omgeving)
•   Aantoonbare kennis van Value Stream Mapping, Continuous Improvement en procesverbetering.
•   Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod

Een functie met een grote focus op kwaliteit waarin gewerkt wordt met ‘state of the art’ technologie binnen een organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw. Onze organisatie ademt passie uit voor techniek en onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen. Verder bieden wij je:

•    Kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord, maar ook op het gebied van LEAN word je opgeleid in de eigen LEAN Academy.
•    Afhankelijk van je ervaring wordt het salaris bepaald aan de hand van salarisschaal M (medior) met een minimum van € 5.460,- en een maximum van € 6.761,-. Mogelijk past jouw ervaring binnen de junior of senior schaal.
•    Naast een goed salaris hebben we ook nog uitstekende andere arbeidsvoorwaarden, zo krijg je o.a. 29 verlofdagen en 13 ADV dagen per jaar, een winstafhankelijke uitkering, een jaarlijkse uitkering in oktober én een goede reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km moet reizen.

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen, 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: HBO/WO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Lean, Lean Deployment Leader, Lean Deployment, Lean Problem Solving, Lean vliegindustrie