Lean Deployment Leader

About us

GKN Aerospace is the world’s leading multi-technology tier 1 aerospace supplier. With 51 manufacturing locations in 14 countries, we serve over 90% of the world”s aircraft and engine manufacturers. We design and manufacture innovative smart aerospace systems and components. Every time you travel by air almost anywhere in the world, it is likely that GKN is helping you on your way.

We are looking for people who want to make a difference, talented members with the skills and passions to become the best of the future in what they do.

De functie

It’s boarding time! Stroomt continu verbeteren door jouw aderen en neem jij een hoge dosis energie mee? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal.

GKN Fokker is op zoek naar een LEAN professional die een bijdrage kan leveren in de uitrol van ons LEAN Operating Model. Samen met andere LEAN Deployment Leaders ben je verantwoordelijk om de  GKN Fokker locaties op World-Class Lean Maturity te brengen naar Zero accidents, Zero escapes en Zero Arrears. In onze transformatie ligt een mooie kans voor een ervaren leider die mensen in onze organisatie beweegt en veranderingen met impact doorvoert.

GKN Fokker Aerostructures is een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en productie van lichtgewicht constructies. Wij zijn een hightech productie omgeving met een nuchtere en praktische cultuur waarin de mens centraal staat. Je zult op onze locatie in Helmond beginnen en zal vanaf juni/juli worden overgeplaatst naar Papendrecht. GKN fokker is flexibel ten aanzien van werken in Helmond en staat open voor de mogelijkheid tot thuiswerken.

Werkzaamheden & Verantwoordelijkheden

 • Het leiden van Continuous Improvement projecten met multidisciplinaire teams om operationele prestaties te verbeteren.
 • Het uitrollen van standaarden op het gebied van Lean en Problem Solving; Process mapping, 5S, Visueel Management, Valuestream Mapping, A3 problem solving, Total Productive Maintenance.
 • Het trainen en coachen van collega’s in de Lean methodes.
 • Het begeleiden en bewaken van Kaizens en projecten van de groupleaders en teamleaders tbv het realiseren van verbeteringen in de Value Stream.
 • Het helpen vertalen van strategie in concrete projecten via de X-matrix en project selectieproces.

Jouw kwaliteiten

Om deze rol optimaal te kunnen vervullen, vragen wij het volgende:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting Technische Bedrijfskunde of soortgelijk.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het leiden van complexe verbetertrajecten
 • Minimaal 10 jaar werkervaring binnen een productie omgeving
 • Aantoonbare kennis van Value Stream Mapping, Continuous Improvement en procesverbetering.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod

Een functie met een grote focus op kwaliteit waarin gewerkt wordt met ‘state of the art’ technologie binnen een organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw. Onze organisatie ademt passie uit voor techniek en onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen. Verder bieden wij je:

 • Kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord, maar ook op het gebied van LEAN word je opgeleid in de eigen LEAN Academy.
 • Afhankelijk van je ervaring wordt het salaris bepaald aan de hand van salarisschaal M (medior) met een minimum van €5175,- en een maximum van €6409,-. Mogelijk past jouw ervaring binnen de junior of senior schaal.
 • Naast een goed salaris hebben we ook nog uitstekende andere arbeidsvoorwaarden, zo krijg je o.a. 29 verlofdagen en 13 ADV dagen per jaar, een winstafhankelijke uitkering, een jaarlijkse uitkering in oktober én een goede reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km moet reizen.

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen, 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full Time
Opleidingsniveau: HBO/WO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Leadership, Lean, Aerospace, Engineering, Innovation, Quality