Inkoper proces & compliance

Wat ga je doen in deze functie?

Je wordt verantwoordelijk voor de inkoop van componenten uit diverse technische productgroepen die nodig zijn voor de productie van koffie-espressoautomaten op onze locaties in Sliedrecht en Taylor (VS). Hierbij zijn kwaliteit, beschikbaarheid en kostprijs van groot belang.

Daarnaast ga je aan de slag met compliance eisen die aan leveranciers en componenten gesteld worden. Je verdiept je in compliance gerelateerde wet- en regelgeving en stimuleert leveranciers om hier aan te voldoen. Ook stel je verbeteringen voor van de huidige inkoopprocessen op het gebied van leveranciersprestaties, contractbeheer en inkoopvoorwaarden. Adviezen vanuit audits worden door jou opgepakt en geïmplementeerd.

Heb je de ambitie om binnen een relatief kleine organisatie grote uitdagingen aan te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou! Je komt te werken in een inkoopteam van 6 enthousiaste collega’s. Samen zorgen we ervoor dat alle benodigde componenten en diensten voor onze koffie-espressoautomaten tegen de juiste condities beschikbaar zijn.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je hebt interesse in technische producten en haalt voldoening uit het bedenken van procesmatige oplossingen op het gebied van inkoop. Je bent proactief, praktisch ingesteld en bereid om uiteenlopende werkzaamheden te verrichten. Je brengt positieve energie mee en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden die je zowel intern als extern in kunt zetten. Daarnaast geeft het jou een goed gevoel als je zaken kunt afronden.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

  • HBO werk- en denkniveau, een afgeronde NEVI 1 opleiding is mooi meegenomen;
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring op een inkoopafdeling binnen de maakindustrie;
  • Ervaring in het werken met een ERP systeem;
  • Goede kennis van het MS office pakket;
  • Ervaring met inkoop van technische producten;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal beide uitstekend.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

  • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Flexibele werktijden;
  • Met regelmaat zorgen wij voor een traktatie of attentie en organiseren we borrels of gezellige uitjes!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen, 06-29422744

Dienstverband: Vast
Uren: Full-Time
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Componenten inkoop, Maakindustrie, ERP, Proactief, koffie-espressoautomaten