Business Partner Supply Chain Management

Voor het primaire proces van Enexis wordt jaarlijks voor +/- 200 miljoen euro aan materiaal geïnstalleerd en gemonteerd op projectlocaties. Om te zorgen dat dit proces goed verloopt, is een effectieve sturing op de materiaalketen cruciaal. Jij bent hierin de belangrijke schakel richting onze klanten; de vestigingen. Als Business Partner Supply Chain Management zorg jij voor een goede afstemming in de totale keten met als doel juist en tijdig de capaciteitsvraag van de vestigingen te kunnen realiseren. Jij bent, op zowel strategisch als tactisch niveau, hét aanspreekpunt voor onze vestigingen; je neemt de lead in het bespreken van de leverprestaties, je bent hun sparringpartner, je bent gericht op het verhogen van klanttevredenheid en zorgt voor een goede opvolging van de klantbehoeften. Je ontwikkelt samen met de vestiging korte en lange termijn doelstellingen die leiden tot een optimale materiaalstroom. Je legt deze afspraken vast en rapporteert regelmatig de voortgang, altijd met de focus op een optimale en integrale ketenbenadering. Je weet de  leverbetrouwbaarheid te sturen door onder andere het monitoren van voorraadniveaus en het productassortiment op onze LSP’s en LVP’s. In samenspraak met de vestiging stuur je vervolgens op verbetering in het voorspellen van de materiaal forecast (zowel op de korte als langere termijn) d.m.v. het inzichtelijk maken van (fluctuaties in) de materiaalbehoefte. De Enexis-brede supply chain strategie komt mede door jouw bijdrage tot stand. Daarnaast geef je  sturing aan cross-functionele teams die verantwoordelijk zijn voor de prestaties richting onze klanten.

FUNCTIE-EISEN

Je vindt het heerlijk om met een team te sturen op resultaten om uiteindelijk de klant zo goed mogelijk te faciliteren. Klantgerichtheid, maar ook bijsturen en aanspreken, gaat jou van nature goed af.
Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Opleiding bij voorkeur Supply Chain Management/Bedrijfskunde/Logistiek
  • 5-10 jaar werkervaring.

BEDRIJFSINFORMATIE

Enexis transporteert gas en elektriciteit in de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel, Brabant en Limburg voor 2.7 miljoen huishoudens en bedrijven. Als netbeheerder beheren, onderhouden en vernieuwen we het energienetwerk waarmee wij elektriciteit of gas bij onze klanten brengen. Voor het primaire proces van Enexis wordt jaarlijks voor +/- 200 miljoen euro aan materiaal geïnstalleerd en gemonteerd op projectlocaties zoals elektriciteitskabels, gasbuizen, schakelinstallaties en transformatoren. De afdeling Supply Chain Management heeft een belangrijke rol in de gehele logistieke keten die bestaat uit veel verschillende interne afdelingen en leveranciers. De afdeling bestaat uit +/- 140 FTE die werkzaam zijn op twee distributiecentra in Veldhoven en Hoogeveen en tien logistieke servicepunten door het gehele voorzieningsgebied waarbinnen je komt te werken.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!
Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast? 
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

  • Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.404,- en € 4.863,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
  • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
  • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Voor meer informatie neem contact op met Michiel Daamen op 06-29422744

Dienstverband: Vaste functie
Uren: 0,8 – 1,0
Opleidingsniveau: HBO
Carriereniveau: Medior
Trefwoorden: Logistiek, Infra, Bouw, Supply Chain Management, Noord-Brabant, Planning, Demand Planner, Logistiek Management